Back to home
Cadena SER

EL NOSTRE ORATGE

Estem punt d’estrenar la primavera i ens trobem amb les muntanyes blanques, de nou. La mànega curta ha sigut només una il·lusió efímera i eixa canya fresca en una terrassa amb ulleres de sol ens ha donat pas al confort que també dona un xocolate calentet per llevar-se la gelor.
A esta esquizofrènia climatològica, a base de canvis dràstics en la que vivim contínuament, l’hauríem d’estar agraïts. Pensen, unes gotes d’aigua alimenten innumerables converses d’ascensor, «Què tal, quina aigua cau hui, donen ganes de no eixir de casa eh!”
Amb pluja, es porta molt millor arribar al teu pis quan t’acompanya un veí… I que dir d’unes volves de neu, encara que siguen les justes per dibuixar un mantell blanc en la muntanya, això ja convida a varselles massives allà per on vages i on estigues, no es parla d’un altra cosa, temes de conversa només superable per la imminent arribada de la festa.

A més, és l’oratge el motiu pel qual enguany el nom d’Alcoi sona més que mai en les cadenes nacionals, ahir mateix els deu centímetres de neu que es trobaven a la nostra Font roja, era la imatge que s’encarregava d’obrir molts dels informatius. En els últims mesos hem batut rècord de visites de reporters enfundats en impermeables que han trobat en la nostra terra el lloc ideal per mostrar les inclemències del temps que tant interés desperten en l’audiència.
I hui no puc evitar pensar en el company Jordi Payà i tota la seua paciència per respondre a totes les inquietuds meteorològiques amb les quals la gent li assetja pel carrer…

I mentre vos conte açò, em trobe en terres valencianes, envoltat de ninots de falla plastificats i una legió de mestres fallers, valents, lluitant contra el vent i la pluja per tal de plantar els seus monuments. Un drama festiu, el de la pluja , en el que en Alcoi tenim força experiència en tants dies de l’Entrà passats per aigua.
Esperem tot es resolga amb bona temperatura diumenge, dia de Sant Josep, 19 de març, eixe dia sempre eix el sol en forma de pare al que agrair la nostra existència, que així siga. Felicitats avançades al millor pare, bon dia i espere que millor setmana alcoians!

By FerranCano, 14/03/2017
Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Instagram API currently not available.